cons-imp kft.

Referencia munkáink

Dunakanyar

A Dunakanyar csodás panorámájában éjjel-nappal gyönyörködnénk, így számunkra is nagy öröm volt ezt lehetővé tenni munkánk során. A terasz üvegezés segítségével az időjárástól függetlenül élvezhetik a kilátást megrendelőink.

Premier Outlet Center

A Premier Outlet Centerben készített lapozható üvegterasz egyrészt vendégcsalogató kívülről, másrészt kellemes légkört biztosít belül. Elegáns megoldás, melyet egész évben kihasználhatnak az ide látogatók.

Kilapozható üvegterasz

A lapozható üvegterasz 90° felett bármilyen szögben, illetve ívben követi a terasz vagy erkély vonalát, így a terasz üvegezés akár sarokhelyiség esetében is megoldható. Egy szakaszon maximum 20 db üvegtábla helyezhető el, e felett újabb szakasz szükséges.

Vecsés - Fóliázott Üvegterasz

Egy vecsési családi házat még otthonosabbá és kellemesebbé tettünk fóliázott üvegterasz építésével.

Üvegtető

Üvegtető építésével világossá, barátságossá és hangulatossá varázsolhatod a helyiséget. Amennyiben a kilátáson túl a tavaszi-nyári időjárást is élvezni szeretnéd, választhatod a mozgatható kivitelt.

Szimpla Kilapozható Üvegterasz

Egy családi ház kertjének legpompásabb részét építettük meg ezzel a lapozható üvegterasszal, mely tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a kellemes tavaszi és nyári estékre.

18. kerület - Üvegtető

A 18. kerületben készített üvegtetőnket megrendelőink néhány egyszerű dekorációs kellékkel díszítették, így a végeredmény egy igazán személyre szabott, barátságos terasz lett. Az üvegtető segítségével a teljes terasz üvegezés nélkül is kialakítható olyan helyiség, mely szinte egész évben használható.

Szimpla üvegterasz

Üvegteraszainkat bármely otthonra igazítva el tudjuk készíteni, ahogy látszik ez a fenti munkánkon is, ahol egy fa oszlopokkal támasztott változatot építettünk.