cons-imp kft.

Szolgáltatásaink

Munkatársaink több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek üvegfalak, télikertek és teraszok építése terén. Teraszainkat úgy alakítjuk ki, hogy minden évszakban használhatóak legyenek, illetve egyaránt illeszkedjenek fából készült teraszokhoz és panelházak erkélyeihez. Tudj meg többet üvegterasz típusainkról!

cons-imp kft.

Amiben a legjobbak vagyunk

kilapozható üvegterasz

A lapozható üvegterasz igény szerint 8 mm vagy 10 mm vastagságú edzett üvegből készül. A profilok anyaga eloxált alumínium, színe a RAL színskála bármely színében választható. A megfelelő szigetelést és stabilitást az üveglapok között elhelyezett mágnes biztosítja. Az üvegajtó biztonsági gyerekzárral ellátott. Az üveglapok egyenként maximum 700 mm szélesek és 3000 mm magasak lehetnek.

hőszigetelt üvegterasz

A hőszigetelt üvegterasz ideális megoldást nyújt a hideg évszakokban is, illetve alkalmas télikert építéséhez. Az üvegtáblák 4-22-4 mm-es edzett üvegből készülnek, keskeny alumínium profil keretben. Az üvegterasz paneljeinek maximális szélessége 700 mm, maximális magassága 2600 mm lehet

tolóajtós üvegterasz

Az üveg tolóajtó segítségével kialakított üvegterasz bármilyen hosszúságban kivitelezhető. Az üvegtáblák 8 mm, illetve 10 mm-es edzett üvegből készülnek, szélességük akár 1000 mm is lehet, maximális magasságuk 3000 mm. Mozgatásuk a párhuzamos síneknek köszönhetően rendkívül egyszerű.

üvegtető

Üvegtetőink cink alapozású, szinterezett acélból készülnek, edzett és ragasztott üveggel, melynek ideális vastagságát a terasz felmérése után határozzuk meg. Az acélszerkezet, valamint az üveg színe a RAL színskála bármely színében választható. Akár az időjárásnak megfelelően használható, vagy egész évben zárt teraszra vágysz, az üvegtető mindig remek megoldás!

árnyékolástechnika

Árnyékolástechnika terén kiváló partnerekkel rendelkezünk, akik sokéves tapasztalattal és mély szakmai tudással segítenek otthonod árnyékoló berendezéseinek megtervezésében és kialakításában. A részletekért és ajánlatkéréssel kapcsolatban vedd fel velünk a kapcsolatot!

látványtervezés

Fordulj hozzánk bizalommal, és megtervezzük álmaid teraszát! Kérjük, küldj nekünk egy fényképet, illetve hozzávetőleges méreteket a teraszról, hogy a tervezéskor maximálisan figyelembe vehessük az igényeidet és otthonod sajátosságait, és a legmegfelelőbb megoldásokat találhassuk meg. Kérj tőlünk ajánlatot!

cons-imp kft.

Legutóbbi Munkáink

Dunakanyar

A Dunakanyar csodás panorámájában éjjel-nappal gyönyörködnénk, így számunkra is nagy öröm volt ezt lehetővé tenni munkánk során. A terasz üvegezés segítségével az időjárástól függetlenül élvezhetik a kilátást megrendelőink.

Premier Outlet Center

A Premier Outlet Centerben készített lapozható üvegterasz egyrészt vendég-csalogató kívülről, másrészt kellemes légkört biztosít belül. Elegáns megoldás, melyet egész évben kihasználhatnak az ide látogatók.

Kilapozható üvegterasz sarokterasz esetén

A lapozható üvegterasz 90° felett bármilyen szögben, illetve ívben követi a terasz vagy erkély vonalát, így a terasz üvegezés akár sarokhelyiség esetében is megoldható. Egy szakaszon maximum 20 db üvegtábla helyezhető el, e felett újabb szakasz szükséges.

KÉRJ AJÁNLATOT

bemutatóterem

2251 Tápiószecső
Kodály Zoltán utca 2.

nyitvatartás

H-P: 09:00 – 16:30
Sz: Zárva
V: Zárva